Om Susanne och företaget 7Circles ab

Mission - Bättre beslutsfattare

Hela mitt liv har jag strävat efter utveckling, att lära mig nya saker och att utforska verkligheten. Det har gett mig många insikter, t ex att allt vi ser och hör är inte allt fast vi tror det. Det finns så mycket mer i det dolda, i det omedvetna som bara väntar på att bli upptäckt för att i sin tur hjälpa oss att utvecklas och bli en bättre version av oss själva.

När jag får möjligheten att hjälpa till att spränga bojor och hinder som håller fast sker något magiskt, vackert med personen framför mig. Det gör mig tacksam och jag vill erbjuda det till andra kvinnor – är du en av dem?

Med lyhördhet och vägledning från både det intuitiva sinnet och beprövade tekniker som NLP hjälper jag kvinnor som upplever att de fastnat i livet att komma till nästa nivå av sig själva. Det kan vara i karriären, i relationen eller främst att de upplever att de fastnat i livet där de ser sig som stillastående.

Att hjälpa medmänniskor, som resonerar med en känsla jag själv länge var fast i, är en passion för mig. Genom att utvecklas och bli våra bästa jag fattar vi bättre beslut. Beslut som i slutänden skapar en bättre värld  - och det är min mission!

Vem är Susanne Andersson? En envis och livsglad kvinna som levt och andats personlig utveckling på ett intuitivt plan sen barnsben. Som alltid varit nyfiken, velat lära och veta mer och många gånger drivit omgivningen till frustration genom att säga att allt inte är som det uppfattas vara. den drivkraften har drivit mig framåt och uppåt, in i olika utmaningar och ständigt lärande. Jag har verkat i företagsvärlden och i offentlig sektor på olika positioner i drygt 30 år, utbildat mig till NLP Trainer och samtalscoach, certifierat mig som spiritualistiskt medium parallellt med min anställning på en statlig myndighet.

“The starting point of all achievement is DESIRE. Keep this constantly in mind. Weak desire brings weak results, just as a small fire makes a small amount of heat.” Napoleon Hill

Att hjälpa medmänniskor som resonerar med en känsla jag själv länge var fast i är en passion för mig. Genom att utvecklas och bli våra bästa jag fattar vi bättre beslut. Beslut som i slutändan skapar en bättre värld – och det är min mission!

Sedan 2019 har jag mitt egna företag 7Circles AB där jag delar med mig av min gåva i form av coaching och personlig vägledning med missionen att bidra till att hjälpa beslutsfattare att fatta bättre beslut. 

Allt börjar med ett första steg, hur lång resan än är. I personlig utveckling är resan oftast lång, den kan ta ett tag eller gå i vågor. Ofta är det skönt att ha en ledstång under vägen, ett bollplank eller en som peppar dig. Men när du väl bestämt dig, då har du också tagit första steget!

Det behöver inte alltid vara en coach eller en vägledare som agerar stöd, men om du vill ha ärliga och ibland rak-på-sak-kommentarer – ja, då kan jag vara ett stöd för dig.

Härlig statistik

Siffror som talar för sig själva

0
Nöjda kunder
0
Års erfarenhet
0
Mål för 2020

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mission - Bättre beslutsfattare​

Att hjälpa medmänniskor som resonerar med en känsla jag själv länge var fast i är en passion för mig. Genom att utvecklas och bli våra bästa jag fattar vi bättre beslut. Beslut som i slutändan skapar en bättre värld – och det är min mission!

Under 2019 startade jag mitt företag 7Circles AB med missionen att bidra till att hjälpa beslutsfattare att fatta bättre beslut. 

It Is a Gift

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.

Excepteur Sint Occaecat Cupidatat Non Proident, Sunt In Culpa Qui Officia Deserunt Mollit.

Om Susanne och företaget 7Circles AB