Tjänster

Mitt varför

Att göra skillnad

Att få vara en katalysator, ett bidrag till att kvinnor utvecklas och hittar fram till sin unika potential driver mig. För jag vet att vi alla har en kraft, en förmåga som slumrar därinne. Jag vet det för att jag själv varit där. Och när jag väl fick förståelse och kläm på vad jag egentligen vill och kan – då föll alla pusselbitar på plats! Nu vill jag dela med mig till andra kvinnor, andra drivna och engagerade som inte längre får plats i den form du blivit tilldelad.

Är du en driven, frustrerad kvinna? En som inte riktigt finner din plats på jobbet, där du kanske inte blir sedd eller hörd? Eller kanske till och med tas för given? Du kanske tar för stort ansvar och gör mer än du uppskattas för? 

********************************************************************Elefanten är ett fantastiskt djur med många egenskaper. Vi vet att elefanter är ett av världens intelligentaste djur, de är känslosamma, de kan gråta, leka och skratta. Elefanter har visdom, långt minne och de tar hand om varandra i flocken. De kommunicerar med olika röster på olika frekvenser, ljud som inte uppfattas av människan. Jag älskar djur, elefanter har en särskild plats i mitt hjärta, därför har jag bestämt att en del av min vinst i företaget ska gå till hjälp för elefanterna.  

Tjänster och Produkter

Intuitiv vägledning, ca 55 min, 900 kr plus moms

Intuitivt vägleder jag dig och finner dina mönster och beteenden, det du står i just nu och har behov av att veta. För att hjälpa dig att ta dig vidare till ett bättre jag. Ofta behövs det fler än en session för att skapa varaktig förändring, men ibland är det kanske bra att bara få veta läget med hjälp av min intuitiva förmåga. Ansvaret för förändringen äger du själv, jag kan visa på dina möjligheter och samtalet sker under tystnadsplikt.

Personlig coaching, ca 90 min första gången, 1250 kr plus moms

Tillsammans tittar vi på en utmaning eller ett problem du har. Genom olika sinnen och tekniker hittar vi dina resurser för att utvecklas och kunna gå vidare. Vid första träffen tar vi reda på vilket dilemma som är mest angeläget, börjar coachingen direkt och sen träffas du och jag online eller fysiskt regelbundet under 30 eller 90 dagar för bästa resultat.

Varför flera gånger och under längre tid? Om du verkligen vill ha en varaktig förändring i dig själv krävs det flera gånger där jag hjälper dig att finna lösningar och svar. Det kostar både tid och pengar av dig, ditt beslut att faktiskt vilja förändras. Och om du vill det och är redo, är jag redo att hjälpa dig under 30 eller 90 dagar. Om du väljer 90 dagar, kommer vi att ses vid 9 tillfällen under den perioden. Om du väljer 30 dagar blir det 3 tillfällen med möjlighet till lägga till fler tillfällen.

Kontakta mig så berättar jag mer om upplägget och vad din kostnad, din investering i dig själv blir för 90 eller 30 dagar.

 

Medial session, ca 55 min, 900 kr plus moms

Under sessionen förmedlar jag kontakt med dina och nära och lämnar budskap som är relevanta för dig här och nu. Som certifierat spiritualistiskt medium är mina ledord kvalitet, etik och moral, jag är därför ärlig med att berätta vad som kommer från andevärlden eller intuitivt från mig som medium. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och veta att jag har tystnadsplikt.

Sker online via Zoom under 2020, du bokar tid via mejl till info@susanneandersson.nu

Gruppcoaching, 10 ggr, 7000 kr plus moms

Att coachas tillsammans med flera andra skapar dynamik och igenkänning. Många gånger står vi inför liknande eller till och med samma dilemman och då är det tryggt att spegla sig med hjälp av andra. Vid första tillfället klargörs dina förväntningar, var beredd på att det kan bli hemarbete och kortare teoripass. Gruppen leder jag med hjälp av olika verktyg, erfarenheter, förmågor och sinnen. Allt som sägs och sker stannar inom gruppen.

Vid 10 tillfällen under 90 dagar ses vi online i grupp med möjlighet till fortsättning om önskan eller behov finns. Dessutom ingår enskild coaching med mig, två samtal, under de 90 dagarna. Allt för att du ska nå ett resultat.

Max 6 personer för att alla ska få utrymme, sker via Zoom under två timmar på kvällstid vardagar. Din investering är 7000 kr plus moms. Delbetalning kan ordnas.

Vill du hänga med i vinterns grupp? Planen är att den startar under oktober/november månad. Hör av dig med ett mejl till info@susanneandersson.nu

Böcker

I oktober 2020 kommer en antologi om transformation och förändringar. Där har jag skrivit ett kapitel om personlig utveckling. Vill du köpa en bok?

Mejla mig på info@susanneandersson.nu Boken kostar 250 kr plus frakt- och portoavgifter. 

Antologin Skiftet vill visa på den moraliska och kärleksfulla kompass som vi alla äger, med berättelser som stärker vår etiska känsla. Boken bjuder in till den tillvaro som varat fram tills nu, men som nu byter skepnad, viker av, ändrar riktning och skiftar – och kan vi göra annat än att följa med? Men är vi redo att förstå vad som kanske väntar oss? 

Denna antologi, skriven av tretton författare, tio svenska och tre engelsktalande, tar med oss på en nydanande livsresa, tillsammans med den inre rösten – den äkta, sanna, obekväma, sårbara, ärliga, raka och tydliga – som finns inom oss alla. Äntligen får vi lyfta fram den och därigenom skapa förutsättningar för mer balans i våra liv.

Villkor och viktigt att veta:

När vi kommit överens om en tid med mig betalar du kostnaden i förskott till swish 123 574 8157 eller till bankgiro 5097-1878 som båda går till mitt företag 7 Circles AB. 

Om du behöver avboka din tid vill jag att du hör av dig fortast möjligt så att jag kan erbjuda tiden till någon annan. Avbokning som sker 24 tim före bokad tid eller senare, debiteras fullt pris.  

Veta mer om Susanne